co-our-values1

Waarden, de ziel van onze onderneming

Onze gedrevenheid voor automatisering en voor onze klanten vind je terug in de vier basiswaarden van Dematic: respect, verantwoordelijkheid, uitmuntendheid, ruimdenkendheid.

Bij Egemin bouwen we meer dan technische installaties. Egemin bouwt en onderhoudt ook duurzame relaties. Relaties met klanten, medewerkers, leveranciers, partners en iedereen die betrokken is bij wat we doen. Daarbij stellen we wereldwijd steevast dezelfde waarden voorop: show respect, take ownership, strive for excellence en be open minded. Deze waarden zijn opgesteld door en voor de medewerkers van ons bedrijf. Ze hebben ons geholpen te zijn wie we nu zijn. Vandaag zijn ze een leidraad voor hoe we omgaan met elkaar en alle betrokkenen.

"We deliver." betekent voor ons:

  • Respect tonen - Eerlijk duurt het langst. En dat geldt ook voor relaties met klanten en medewerkers. Wij behandelen iedereen met rechtvaardigheid, waardigheid, empathie en transparantie. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.
  • Eigen verantwoordelijkheid opnemen - Wie niets doet, kan niets verkeerd doen. Bij Egemin doen we veel. En als daarbij iets misloopt, dan zetten we dat recht. Liefst zelf en zo snel mogelijk. Wij engageren ons ertoe onze taken efficiënt uit te voeren en onze beloftes na te komen.
  • Streven naar uitmuntendheid - Half werk is geen werk. Klanten kiezen voor Egemin omdat we topkwaliteit leveren. Bij elk project leggen we de lat opnieuw iets hoger. Zo ontwikkelen we onze dienstverlening en onszelf.
  • Ruimdenkend zijn -  Een geest is als parachute, hij werkt enkel als hij open is. Bij Egemin denken we niet in hokjes. Wij brengen zelf nieuwe ideeën en staan open voor die van anderen. Enkel zo kan je veranderen.

Neem contact op
met een specialist

en krijg een antwoord
binnen 3 werkdagen