wieisegemin12

Turnkey oplossingen voor intralogistiek

Dematic ontwerpt, integreert en onderhoudt logistieke automatiseringsoplossingen die goederenbehandelingsprocessen in magazijnen, productie en distributiecentra efficiënter maken en de kosten verlagen.

We leveren leading-edge automatisch geleide voertuigsystemen (AGV), automatische magazijn- en distributieoplossingen, kettingvloerbaansystemen en all-inclusive life cycle services om de systeembeschikbaarheid en het leven van material handling installaties te maximaliseren.

Tevreden klanten, onze business

Een belangrijk deel van onze business bestaat uit relaties die al vele jaren keer op keer hun projecten aan ons toevertrouwen. Vaak vragen klanten ons ook hen te volgen voor projecten over de landsgrenzen. Dit is een belangrijke verklaring voor de aanwezigheid van Dematic tot in de uithoeken van de wereld.

Met recht kunnen we daarom stellen dat onze business bestaat bij de gratie van tevreden klanten. En dat willen we zo houden. Daarom investeren we voortdurend in nieuwe creatieve oplossingen die het verschil maken voor onze klanten.


 


Neem contact op
met een specialist

en krijg een antwoord
binnen 3 werkdagen