Nieuwsarchief 2016

4
mrt.
2016
Midwestern US retailer voegt nieuwe voertuigen toe aan bestaande AGV-vloot Handling Automation
USA-website1
Egemin Automation levert 17 nieuwe AGV’s voor een bekend Amerikaans retailbedrijf uit het Midwesten. De bestelling omvat 13 hybride en 4 trekker-AGV’s voor verschillende distributiehubs in het Midwesten.

De klant gebruikt momenteel verschillende types AGV’s van Egemin verspreid over 8 distributiehubs. Aan de bestaande vloot hybride-, hefvork- en trekker-AGV’s voegt Egemin nu 13 nieuwe hybride AGV’s met een soortgelijk ontwerp en 4 nieuwe [MC1] trekker-AGV’s toe. De AGV’s voeren verschillende handelingen uit zoals cross-docking encement- en goederentransport. Egemin’s AGV’s zullen de logistieke operaties ondersteunen in een nieuwe, recent gebouwde vestiging. De trekkers zullen uiteindelijk oude voertuigen vervangen.

De hybride AGV’s hebben een laadvermogen van 1835 kg met een maximale hefhoogte van 4369 mm. De mast kan kantelen onder een maximale hoek van 8°. De hefvorken zijn zijdelings verplaatsbaar en hebben een totale “side shift range” van 200mm. De trekkers hebben een maximale trekcapaciteit van 15,5 ton. De voertuigen zullen in 2016 geïntegreerd worden in de bestaande installaties.


Gerelateerde tags


Ontvang onze nieuwsbrief