Nieuwsarchief 2014

15
apr.
2014
Egemin opent tweede vestiging in Frankrijk Handling Automation
Website-506x2061
Egemin Automation heeft een tweede vestiging geopend in Frankrijk. Het hoofdkantoor in Maxéville wordt sinds kort bijgestaan door een afdeling in Dijon. Egemin wil hiermee zijn sterke positie als AGV-aanbieder in Frankrijk bestendigen, alsook de sterke groei op gebied van automatische magazijnen en orderpickingsystemen verder ondersteunen. Vorig jaar groeide de ‘order intake’ van de Franse vestiging nog met 50% tot meer dan 15 miljoen euro. Het aantal werknemers steeg tot 20.

CENTRALE LIGGING OM KLANTEN SNELLER TE BEDIENEN

“Als locatie voor het nieuwe kantoor viel de keuze al snel op Dijon wegens zijn centrale ligging”, aldus Thierry Belissa, Country Manager van Egemin Frankrijk. “Van hieruit zullen we in het zuiden van Frankrijk, de grote industriële regio rond Lyon en Franstalig Zwitserland actiever kunnen prospecteren en onze bestaande klanten nog sneller kunnen bedienen.”

De twee verkoopsmedewerkers die in Dijon aan de slag zijn, hebben hun strepen verdiend in het ontwerp van automatische magazijnconcepten en orderpickingsystemen. Ze zullen hun jarenlange ervaring aanwenden om in samenwerking met het hoofdkantoor in Maxéville de magazijn- en AGV-activiteiten van Egemin op de Franse markt verder uit te bouwen.


Ontvang onze nieuwsbrief