Nieuwsarchief 2014

21
mrt.
2014
Egemin genomineerd voor BEMAS Innovation Award 2014 Consulting & Services
remaining-life-analysis-bemas
Egemin is met zijn Remaining Life Analysis methodiek genomineerd voor de BEMAS Innovation Award 2014. Deze methodiek maakt het mogelijk om een analyse te maken van de resterende levensduur van installaties. De BEMAS Innovation Award bekroont de beste innovatie in onderhoud en wordt uitgereikt op woensdag 26 maart tijdens de Maintenance beurs in Antwerp Expo.

Vele fabrieken werden meer dan 20 tot 30 jaar geleden ontworpen en gebouwd. Voor de betrokken onderhoudsteams is het van cruciaal belang een duidelijk zicht te hebben op de kwaliteit van de installaties die ze in hun fabriek moeten onderhouden. De Remaining Life Analysis methode van Egemin helpt hen hierbij door te focussen op de kritieke delen, de onderhoudskosten en de obsolete apparatuur in de fabriek.

Egemin Automation werd genomineerd bij de laatste drie kandidaten voor de Award. Op woensdag 26 maart tussen 13u00 en 15u00 zullen de juryleden de stands van de drie kandidaten bezoeken om extra vragen te stellen. Na overleg wordt beslist wie met de BEMAS Innovation Award 2014 naar huis gaat.Ontvang onze nieuwsbrief