Nieuwsarchief 2014

8
mei
2014
Erkend System Integrator van Rockwell Automation Handling Automation, Corporate, Life Sciences, Process Automation
egmingebouwheadernieuwsbericht
Egemin Automation heeft een integratorovereenkomst gesloten met Rockwell Automation, wereldwijd leverancier van industriële automatiserings-, vermogens-, sturings- en informaticaoplossingen. Beide partijen gaan een nauwere samenwerking aan op technisch en commercieel vlak.

Rockwell Automation, bekend als leverancier van merken als Allen-Bradley en Rockwell Software, erkent Egemin officieel als deelnemer aan het Recognized System Integrator Program voor de Benelux. “Op geregelde tijdstippen zitten we samen om onze doelstellingen te bespreken en nieuwe targets vast te leggen”, zegt Luc Van Hoof, Software Manager bij Egemin Process Automation. “Rockwell Automation ondersteunt Egemin Automation op technisch en commercieel vlak bij de implementatie van zijn automatiseringsoplossingen. Onze medewerkers kunnen op geregelde tijdstippen opleidingen volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het productaanbod van Rockwell Automation. De overeenkomst legt een sterke basis voor de verdere groei van het Rockwell Automation portfolio in onze realisaties.”

ROCKWELL AUTOMATION PRODUCTEN OVER VERSCHILLENDE DIVISIES

Egemin implementeert de producten van Rockwell Automation al meer dan tien jaar. Dit gebeurt momenteel voornamelijk in de Process Automation divisie van Egemin, maar zal door de overeenkomst uitgebreid worden over alle divisies heen.Ontvang onze nieuwsbrief